Vopsirea sprancenelor in tehnica biotatuajului

Suntem siguri de calitatea serviciilor noastre. Hai sa te convingi si tu.

Biotatuarea sprâncenelor cu henna a devenit drept una dintre cele mai populare procedee din cosmetologia modernă. Acest lucru nu este surprinzător – deoarece această metodă de colorare a sprâncenelor are multe avantaje:

  • compozițiile profesionale asigură durabilitatea efectului;
  • ingredientele naturale ale vopselei întăresc foliculele de păr și ajuta la regenerarea si cresterea firelor noi.

Vopsirea sprâncenelor cu henna vă permite de asemenea să creați efectul cel mai natural, ceea ce îl deosebește de procedurile similare efectuate cu coloranții artificiali.

Cand  va este recomandat biotatuajul?

Este suficient dorința unei femei de a-și face propriul aspect mai perfect, pentru a corecta unele defecte sau pur și simplu pentru a incerca o nouă metoda.

Este recomandat in cazul în care firele de păr din sprâncene sunt prea rare sau subtiri. O caracteristică a acestui colorant natural este capacitatea de tonifiere a pielii, care face vizual părul mai dens și mai gros – spranceana mai uniforma vizual.
Cu biotatuajul sprancenelor  în primul rând ve-i obtine confortul și atractivitatea dorita – sprancenele vor rămân clare și binedefinite în orice circumstanța, ve-i economisi timpul pe care îl aloci pentru "desenarea" sprâncenelor.

Pret - 40 Lei (Durata: 25min)

logo_homepage1.png

Telefon: 0723.147.644
Email: office@valentinastudio.ro

Copyright © Valentina Beauty Studio. All Rights Reserved.