Valentina Beauty Studio

Suntem siguri de calitatea serviciilor noastre. Hai sa te convingi tu.

Numai o persoană nesăbuită va petrece 8 ore pe ceea ce se poate face intr-o pauză de prânz. Gândiți-vă la obiectiv, nu la mijloace. De ce sa te coafezi in salonul de la parterul blocului apoi sa mergi in graba la un make-up artist in centrul orasului, cand poti beneficia de aceste servicii intr-un singur salon și în mult mai puțin timp?

Valentina Beauty Studio vine in ajutor pentru a vă salva timpul. Oferim servicii de calitate premium la un preț care nu încetează să te surprindă.

Nu schimba ritmul vieții tale. Te asteptam la Valentina Beauty Studio cu orice ocazie. Fii stilata la orice petrecere, la o întâlnire de afaceri...  Frumusețea este o tehnică de dezarmare, pe care noi a detinem.

Nu iti vom rapi mult timp și bani. Vino la Valentina Beauty Studio, unde prețurile pentru make-up, corecția sprâncenelor și aranjarea parului te vor surprinde placut. Alegeți o imagine unica pentru o femeie modernă. Deveniți un exemplu!

DESPRE SERVICII NOASTRE

Valentina Beauty Studio te indeamna sa iti intorci privirea spre serviciile pe care le ofera. Va astept intr-o ambianta prietenoasa, cu servicii de calitate. Programeza-te la serviciile de înfrumusețare, indicând o dată și o oră convenabilă și povestește-mi despre evenimentul planificat. Ofer mono-proceduri și studiu complex al aspectului – creez imagini individuale pentru orice eveniment.

Servicii de infrumusetare oferite:

  • styling: coafuri de coctail și de nuntă,
  • stilizarea sprâncenelor: crearea unei forme, colorarea cu pigmenți persistenți,
  • biolaminare sprancene,
  • biolaminare gene,
  • botox lash,
  • make-up: zi, seara, pentru nunta, sedinta foto, ...

Va astept cu prețurile accesibile si cu servicii care vor fi pe placul femeiei moderne. Nu tin in secret tehnologiile si produsele folosite. Sunt în situația în care noțiunile de "ieftin" și "calitativ" nu se contrazic reciproc.

logo_homepage1.png

Telefon: 0723.147.644
Email: office@valentinastudio.ro

Copyright © Valentina Beauty Studio. All Rights Reserved.