Valentina Beauty Studio

Suntem siguri de calitatea serviciilor noastre. Hai sa te convingi tu.

“Dacă doresti ca un lucru sa fie facut cu adevarat bine, fa-l singur.” Așa a venit ideea de a crea propriul spațiu de înfrumusețare pentru voi, unde vor fi servicii cu profil îngust, dar in care va lucra personal cu adevarat calificat.Nu am știam cum să creăm un model de afaceri de succes, așa că de la bun început prioritatea nu a fost profitul, ci confortul clientilor noștri și nivelul serviciilor. Am fost și rămânem încrezători că, dacă totul se realizează eficient și la nivel inalt, atunci va veni si succesul.

După ce am lucrat în mai multe saloane din oras, mi-am dat seama clar cum vreau să-mi văd propriul spatiu de infrumusetare. Mi-am imaginat studioul ca un loc mic și elegant, unde clientii sa vina sa se relaxeze și să se schimbe, unde specialistul nu funcționează pentru a deservi cat mai multi clienti fara sa respire, si unde tu ca si client sa poți sta comod la o ceașcă de cafea, așteptând programarea ta.

În fiecare zi încercăm să facem din studioul nostru un loc unde să te poți întoarce cu plăcere, astfel încât dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor este principal noastra grija.

VALENTINA CÎRMANU
Fondatorul Valentina Beauty Studio

DESPRE SERVICIILE NOASTRE

Valentina Beauty Studio te indeamna sa iti intorci privirea spre serviciile pe care le ofera. Va astept intr-o ambianta prietenoasa, cu servicii de calitate. Programeza-te la serviciile de înfrumusețare, indicând o dată și o oră convenabilă și povestește-mi despre evenimentul planificat. Ofer mono-proceduri și studiu complex al aspectului – creez imagini individuale pentru orice eveniment.

Servicii de infrumusetare oferite:

  • stilizarea sprâncenelor: crearea unei forme, colorarea cu pigmenți persistenți,
  • biolaminare sprancene,
  • biolaminare gene,
  • botox lash,
  • make-up: zi, seara, pentru nunta, sedinta foto, ...

Va astept cu prețurile accesibile si cu servicii care vor fi pe placul femeiei moderne. Nu tin in secret tehnologiile si produsele folosite. Sunt în situația în care noțiunile de "ieftin" și "calitativ" nu se contrazic reciproc.

logo_homepage1.png

Telefon: 0723.147.644
Email: office@valentinastudio.ro

Copyright © Valentina Beauty Studio. All Rights Reserved.